Jippi – Ski sesongen er i gang:))

Håvard i Bakken!

Forrige søndag våknet både Odd (min mann) og jeg tidlig. Veldig tidlig – for å være søndag. Da vi kikket ut vinduet, så vi et fantastisk vinter vær: Solen skinte fra skyfri himmel og det var et par kuldegrader. Guttene våre sov godt forsatt. Vi ble enige om at vi skulle overraske guttene med en tur på fjellet. Men…..! Først måtte vi «grave» frem alt utstyret. Det har ikke vært brukt på ett år, så nå måtte far på jakt i boden. Selv gikk jeg på kjøkkenet og lagde god nistepakke og kakao. Når bilen var pakket, vekket vi ungene. De forstod ikke helt hvorfor vi vekket dem en søndag, og hvorfor de måtte ta så mye klær på seg…..Du kan tro de ble glade da vi informerte dem om at vi skullet på fjellet 🙂

Vi valgte Furudalen, da vi tenkte at det var en fin og slakk bakke, nå til å begynne med…. Og da tenkte vi på guttene… Det vi ikke tenkte på, var at de er litt lavere enn oss. Så det ble litt av en styrkeprøve i T-trekket i FUrudalen!! Pinnen på Tèn rakk med til knærene når jeg kjørte med minstemann! Au-au-au-au! Jeg hadde melkesyre opp til øreflippene på den siste turen…. Det var ufattelig tungt for min utrente kropp og stå i en sånn unaturlig stiling oppover i trekket… Men til gjengjeld, så var det rett og slett helt sinnsykt deilig når vi kunne konstantere at guttene forsatt husket sine slalom kunnskap – og vi kunne sette utfor de herlige bakkene – i perfekt føre!

Nå gleder vi oss alle sammen til vinterferien. Da går turen til Hemsedalen, i lag med gode venner. Tenk så heldige vi er: En hel uke med ski, både nedover ski og bortover ski:))) Åååååå som jeg gleder meg! Og kjenner jeg reisefølget vårt rett, blir det nok både spill og sang og dans:))

Jeg har igrunn mye å glede meg til i år 2012 🙂 Jeg skal på Vinterferie, jeg skal på Jentetur til London til våren, vi skal til syden i sommer. Ja det var alle feriene:)) Så skal vi pusse opp i huset vårt, både her og der. Så skal vi på masse fester fremover:))

Og jeg skal begynne i full stilling på jobben….. Det blir litt rart… For jeg har ikke jobbet i full stilling siden før guttene ble født…. Men nå er tiden der – og jeg ser frem til det også:) Jeg liker å arbeide. Jeg hater å gå hjemme når alle andre er på jobb/skole…. Hehehehe.

Ja, nå ble det veldig mye personlig her… Skal ikke bli en vane – men noen ganger er det godt å dele gledene sine med noen/noe:))

Jeg vet jeg er svært heldig som har noen å dele gledene med. Jeg har noen å gå inn i det nye året sammen med. Det er ikke alle som har det…. Jeg håper vi er flinke til å tenke på dem også… Jeg prøver iallefall. Prøver å gjøre litt for andre… Nå har vi pakket flere sekker med klær og divers utstyr. Mye faktisk helt nytt. Dette skal vi levere til Fretex denne gang. Neste gang blir det en annen organisasjon. Jeg håper noen kan få glede av dette. Neste år vanker det sikkert noen barneski til Fretex også:))

Vel, nå får jeg forsette med det jeg egentlig skulle gjøre: HUSARBEID :(((
Ønsker dere en flott uke – ta den for det den er verdt: Mye godt vær og sol hjelper både kropp og sjel! Når ungene mine er lagt i kveld skal jeg på måneskinnstur i minus 7 grader:)) Snakkes

1 thoughts on “Jippi – Ski sesongen er i gang:))

  1. Hei, kjäre du!
    Låter som at dere hadde en vidunderlig dag i bakken! Og så masse koselige ferier som står for dören. Tror det er viktig å ha ting å glede seg til i livet, og viktig å gjöre ting som setter spor i en ellers ensformig hverdag. Og det virker det som at dere gjör.
    Vi skal forhåpentligvis ha fri hele ungenes vinterferie. Tror ikke at vi reiser noe sted, men om det blir fint vär, så blir det nok noen dagsturer.
    Og så har vi pusset opp masse. Det bel så fint! Litt av resultatet kan du se på bloggen min.
    Ha det så bra, kjäre du!/Ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *